fbpx

Privacy365 voor doorlopende privacybewustzijn van werknemers

Privacy365 is een totaaloplossing om privacyrisico’s te verminderen en preventief actie te ondernemen door werknemers bewuster te maken van hun gedrag omtrent gegevensbescherming en privacy op de werkvloer.

Leer jouw werknemers cyberrisico’s herkennen

Bijna 95 procent van alle datalekken en cyberaanvallen ontstaat door menselijk handelen. De doorlopende totaaloplossing Privacy365 verhoogt het cyberbewustzijn en zorgt dat jouw werknemers altijd weten wat er speelt op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. De beste beveiliging begint bij bewustzijn.

Houd AVG-kennis continu bij

Privacy365 keert doorlopend terug bij jouw werknemers. Door de e-learning ‘Privacy awareness medewerkers’, de e-learning ‘Phishing en ransomware herkennen en voorkomen’, AVG-posters, AVG-faq, AVG-nieuwsbrief, blijft kennis over dataprotectie en privacy beter hangen en ontstaat écht privacybewustzijn.

Altijd up-to-date

De content van Privacy365 wordt regelmatig volgens de laatste ontwikkelingen geüpdatet. Hierdoor is de AVG-kennis van jouw medewerkers altijd up-to-date.

Meetbare resultaten

Alle resultaten van de AVG-trainingen zijn inzichtelijk en meetbaar. Zo is het mogelijk om werknemers bij te sturen waar nodig en krijgen lastig bevonden onderwerpen extra aandacht.

Privacy365 stimuleert gedragsverandering

Er ontstaat meer privacybewustzijn door herhaling. De trainingen van Privacy365 bestaan uit theorie to-the-point, herkenbare casussen en uitlegfilmpjes. Daarnaast komen werknemers AVG-posters tegen op de werkvloer en lezen ze ook informatieve stukjes in de personeelsinfo. Deze vorm van microlearning zorgt voor een snellere toename in AVG-kennis en bewustzijn rondom informatiebeveiliging en privacy.

  • Continue herhaling zorgt voor een toename in AVG-kennis en privacybewustzijn
  • Het kan eenvoudig en gefaseerd ingezet worden
  • Theorie to-the-point en herkenbare casussen zorgen voor een hogere betrokkenheid bij medewerkers

Leer werknemers cyberrisico’s herkennen

Privacy365 leert jouw werknemers cyberrisico’s te herkennen, hoe te handelen bij cyberdreigingen en hoe zij cybercriminaliteit kunnen voorkomen.

  • Volledig afgestemd op de werkpraktijk van jouw werknemers
  • Praktische indeling in meerdere thema’s en onderwerpen

Schaalbaar voor de toekomst

Het is mogelijk om elk jaar op of af te schalen afhankelijk van het aantal werknemers. Beschikbaar als alles-in-één-pakket

  • E-learning, dus altijd en overal toegankelijk
  • Praktisch en pragmatisch
  • Laagdrempelig en snel uit te breiden binnen jouw organisatie
  • Voordelig geprijsd, vanaf € 10,00 per medewerker per jaar. Onze trainingen zijn vrijgesteld van btw.

Is Privacy365 iets voor jouw bedrijf/ organisatie?

Download de brochure en ontdek het meteen. We hebben Privacy365 ontwikkeld voor de volgende sectoren:

Privacy365 – Onderwijs

Privacy365 – Kinderopvang

Privacy365 – Zorg en Welzijn

Privacy365 – Zakelijk Nederland

Privacy365 Overheid