Over AVG-trainingen

AVG-trainingen is een organisatie exclusief op de terreinen van Privacy en Informatiebeveiliging.

Wij zijn actief in het aanbieden van praktische, kwalitatieve en casuïstiek gebaseerde AVG-trainingen voor de sectoren Zorg en welzijn, MKB, Kinderopvang en Onderwijs. Een training bij ons is uniek door de goede balans van de praktijk en theorie. Privacy moet werkbaar blijven op de werkvloer. Al onze trainingen zijn ontwikkeld door professionals uit het veld.

Wat maakt ons uniek?

  • Hoogwaardige privacytrainingen
  • Toonaangevende speler in het vakgebied
  • Praktisch en pragmatisch in ons werkwijze
  • Aandacht voor differentiatie: voor elke doelgroep een eigen training
  • Persoonlijke aandacht

Kernwaarden

Kwaliteit

Wij ontrafelen enerzijds de behoeften en uitdagingen van onze klanten en anderzijds de kennis, vaardigheden, bekwaamheden, competenties en inspiratie van onze professionals. Wij realiseren van hieruit kwalitatieve, pragmatische en hoogwaardige maatwerkoplossingen en duurzame samenwerkingen.

Kennis

Wij zijn oplossingsgericht, sparringpartner, inspirator en verbinder. Onze klanten voelen zich door ons ontzorgd, gezien, gehoord en begrepen. Bij ons gaan kennis en praktijk samen hand in hand. Hiermee plaatsen wij AVG en informatiebeveiliging in het volle licht.

Karakter

Wij zeggen: privacy moet werkbaar zijn en  blijven op de werkvloer. Wij vinden dat het ontstaan van een privacycultuur alleen mogelijk is als iedereen (van leidinggevende tot vrijwilliger) informatiebeveiliging en privacy een belangrijk onderwerp vindt.


Meer weten?