fbpx

NIEUW: Full-service Phishing Simulatie

Wist je dat meer dan 90% van alle succesvolle hacks en datalekken beginnen met phishing? Phishing is en blijft de grootste dreiging voor organisaties. Hoe goed kunnen jouw medewerkers phishing herkennen? Test het met onze Full-service Phishing Simulatie.

Wat is Phishing?

Phishing is een vorm van digitale oplichting door cybercriminelen. Dit gebeurt vaak in de vorm van valse e-mails, websites of berichten. Cybercriminelen zetten een phishingaanval in om persoonlijke inloggegevens, creditcardgegevens te bemachtigen of om toegang te kunnen krijgen tot internetbankieren. Cybercriminelen proberen altijd misbruik te maken van iets waar je in gelooft of van iemand die je vertrouwt. Ze proberen ook vaak in te spelen op actualiteit, angst of nieuwsgierigheid.

Zo pak je Phishing aan

Hoe kun je jouw medewerkers voorbereiden en beschermen tegen phishing? Cybercriminelen maken gebruik van actualiteiten en veranderen continu hun tactieken om mensen te misleiden. Het is daarom belangrijker dan ooit om jouw organisatie voor te bereiden op phishingaanvallen, zodat je veel narigheid kunt voorkomen.

Je kunt je voorbereiden door passende technische maatregelen te nemen, zoals goede spamfilters, het gebruik van e-mailverificatieprotocollen, veilige e-mailgateway of andere technologieën die essentieel zijn om phishing tegen te houden.

Echter is het nog steeds onvermijdelijk dat jouw medewerkers uiteindelijk met phishing te maken krijgen. Er is maar één klik van één medewerker nodig voor een phishingaanval. Zou het niet beter zijn als jouw medewerkers voorbereid zijn om phishing te herkennen en te melden in plaats van op links te klikken? Geef daarom prioriteit aan voortdurende training in cybersecurity en privacy. Leer jouw medewerkers phishing herkennen en hoe zij moeten handelen als te maken krijgen met phishing.

Full-service Phishing Simulatie – hoe werkt het?

Kies voor onze Full-service Phishing Simulatie dienst, waarbij wij jullie organisatie volledig ontzorgen. Van verzending tot rapportage. Confronteer jouw medewerkers met realistische phishingberichten op elk gewenst apparaat.

  • Automatische phishingsimulaties op mail én sms.
  • Via interactieve microtraining leren gebruikers phishing herkennen en ermee om te gaan door quizjes, filmpjes, animaties & infographics.
  • Gebruikers worden geactiveerd om simulaties te flaggen met een report-knop; zo leren gebruikers bewust om te gaan met cyberbedreigingen.
  • Hoe meer simulaties er verstuurd worden, hoe slimmer het platform wordt.
  • Elke medewerker heeft een eigen phishingprofiel met phishingscore.
  • Database wordt dagelijks gevoed door honeypots, top topicals en partnerkanalen.
  • Optimale configuratie: herhaling in dagen instelbaar, weekend simulaties, simulaties buiten werkuren, organisatiebreed of per afdeling.
  • Uitgebreide rapportage om proactief zwakke plekken in kaart te brengen en waar nodig extra aandacht te geven.

Combinatiekorting Privacy365 en Full-service Phishing Simulatie

Ontdek Privacy 365, totaaloplossing voor cybersecurity en privacy awareness. Security awareness trainingen voor elke doelgroep in elke sector (MKB, Zorg en Welzijn, Onderwijs, Kinderopvang en Overheid) met herkenbare casussen, filmpjes, toets en certificaat. Combineer Privacy365 met de Full-service Phishing Simulatie en profiteer van een aantrekkelijke korting.

Offerte aanvragen?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.