fbpx

NIEUW: AVG-training voor privacy professionals of AVG-experts MKB

De e-learning AVG-training voor privacy professional of AVG-expert MKB is geschikt voor medewerkers die in hun organisatie verantwoordelijk zijn of worden voor de inrichting van de AVG. Deze training biedt je een hoge mate van flexibiliteit. Bepaal zelf je studietempo en studeer waar en wanneer je wil.

Waarom deze AVG-training?

Deze AVG-training is erop gericht om de privacy professional of AVG-expert MKB de specialistische kennis en vaardigheden aan te leren die nodig zijn om op een deskundige en bekwame wijze de AVG-werkzaamheden uit te kunnen voeren. Gedurende het programma ga je werken aan casussen en opdrachten, waarbij de theorie voortdurend gekoppeld wordt aan de dagelijkse werkpraktijk van een mkb’er. De volgende onderdelen komen aan bod: kennis van nationale en Europese privacy-en regelgeving over gegevensbescherming, taak en rol van de privacy professional of AVG-expert MKB, verwerkersovereenkomsten, verwerkingsregister, datalekregister, privacy compliance en informatiebeveiliging, risicomanagement, DPIA, datalekken en beveiligingsincident, adviesvaardigheden, audits en privacy bewustwording.

Afronding

Het aantal studie-uren voor deze training is afhankelijk van het studietempo van de cursist, gemiddeld 8 uren. De cursist heeft drie maanden tijd om de training af te ronden. Nadat alle modules zijn afgerond, ontvangt de cursist een certificaat voor deelname.

Na afronding van deze training:

  • Heb je voldoende vakkennis opgedaan om als privacy professional of AVG-expert MKB aan de slag te gaan;
  • Ken je de speerpunten van de AVG;
  • Heb je concrete handvatten en praktijkvoorbeelden om advies te geven over AVG-gerelateerde vraagstukken;
  • Kan je als privacy professional of AVG-expert MKB binnen jouw organisatie toezicht houden op de toepassing en naleving van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

 

Ben je geïnteresseerd? Vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons.