fbpx

AVG-trainingen lerarenportfolio

Privacy bewustwording is van essentieel belang wanneer het gaat om informatiebeveiliging en privacy (IBP). Een school kan nog zo veel technische maatregelen nemen, wanneer medewerkers er niet naar handelen, hebben deze maatregelen uiteindelijk niet zoveel zin. AVG-trainingen zet zich in voor de bevordering van het privacy bewustzijn van medewerkers in het onderwijs. Ook medewerkers dienen zich bewust te zijn van de risico’s die samenhangen met de omgang met vertrouwelijke persoonsgegevens.

Geaccrediteerd door Lerarenportfolio

Onze trainingen zijn nu ook geaccrediteerd door Lerarenportfolio. Kennis over de privacy is niet meer weg te denken als professionaliseringsactiviteit voor medewerkers in het onderwijs. Het portfolio is de plek om uw professionalisering en bekwaamheid bij te houden. Als u onze AVG-training heeft gevolgd, kunt u deze toevoegen aan uw portfolio.

Hoe werkt het?

Bron: Lerarenportfolio.nl

 

Belangstelling voor onze AVG-trainingen. We hebben een AVG-training voor leraren, AVG-training voor OOP, AVG-training voor leidinggevenden, AVG-training voor ib’ers.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een demo aan.